Step Ri newsletter

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci putem newslettera svoje pretplatnike redovito obavještava o edukacijama, događajima, novostima, programima i projektima koji im mogu biti od interesa.

Newsletter koji šaljemo je besplatan i šalje se u prosjeku 2 puta tjedno a pretplatnici mogu u bilo kojem trenutku otkazati svoju pretplatu.

Prilikom prijave na newsletter tražit ćemo sljedeće podatke: Vašu e-mail adresu, županiju te podatke o zaposlenosti. Ti podaci nam pomažu da utvrdimo da li je sadržaj newslettera namijenjen Vama. Osim toga, u obrascu postoji mogućnosti ispunjavanja naziva tvrtke ili organizacije. Davanje tog podatka nije obvezno i možete ga u svakom trenutku izmijeniti ili obrisati, a nama će pomoći da Vas bolje upoznamo.

Na temelju unesenih podataka, svrstat ćemo Vas u jednu od sljedećih kategorija: Poduzeće; Nezaposlena osoba; Neprofitna organizacija; Press; UniRi; Uprava i samouprava. Svrha navedenih kategorija je segmentacija newsletter liste, kojom pokušavamo uskladiti sadržaj newslettera s Vašim interesima i potrebama.

U svakom trenutku možete otkazati uslugu primanja newslettera na način da kliknete na poveznicu za otkazivanje usluge koja se nalazi u podnožju svakog newslettera ili pošaljete e-mail na step-ri@uniri.hr. Povlačenje suglasnosti za primanje newslettera ne utječe na zakonitost izvršene obrade podataka do trenutka povlačenja suglasnosti.

Odabirom opcije ''DA'' u polju ''Želim primati obavijesti putem newslettera'' pristajete da Vaše podatke koristimo u gore navedene svrhe. 

 
* označava obavezna
Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci koristitit će podatke koje ste naveli u obrascu za redovito slanje obavijesti o edukacijama, događajima, novostima, programima i projektima koji Vam mogu biti od interesa a sve u skladu s GDPR.